Zarabec: “Nimamo še zmagovalnega občutka”

Minulo soboto sta v drugem krogu lige NLB v dvorani Poden tekmo odigrala domača Urbanescape Loka in gostje iz novomeške KRKE. Škofjeločani so po uvodnem porazu v Ribnici osvojili prvi par točk, Novomeščani pa so na Gorenjskem doživeli že drugi poraz v novi sezoni.


Trener zmagovalne ekipe Robert Beguš o napornem tednu pred tekmo s Krko: “Za nami je težka tekma. Zaostajali smo praktično celoten prvi polčas. Nekako se nismo uspeli sestaviti. Ta teden smo imeli tudi kar nekaj problemov z boleznimi, tako da se nismo mogli pripraviti na Krko tako, kot bi si želeli. Šele v drugem polčasu, nekje v 40. minuti, smo se začeli prebujati in igrati našo igro. Na koncu smo zasluženo zmagali.”

“Najprej bi rad čestital tekmecem, ki so zasluženo zmagali. Naša igra ni takšna, kot bi si jo želel. Delamo otroške napake, smo nenatančni pri neoviranih strelih, imamo slabe podaje, smo neosredotočeni v obrambi. To se nam je dogajalo že prejšnji vikend. Gostitelji so kaznovali naše napake s hitrimi nasprotnimi napadi. Enostavno nimamo prave zrelosti, nimamo še zmagovalnega občutka, ki bi ga igralci morali imeti, če hočemo zmagovati. Potrebno bo zbistriti glave in iti naprej,” je povedal trener Krke Roman Zarabec.

Komentarji