Skok: “Prvi cilj je osvojen, zdaj pa moramo formo še samo stopnjevati”

Rokometaši Velenja so včeraj v Gornji Radgoni uspešno otvorili sezono 2022/23. Na superpokalni tekmi so po napetem boju s 33:35 ugnali Celjane. 


IZJAVE PO TEKMI: 

Zoran Jovičić, trener RK Gorenje Velenje: “Menim, da smo si lovoriko, ki nam je manjkala prislužili z borbo. Veseli in ponosni smo na vse. Zdaj so naše misli že usmerjene na prvi krog Lige NLB. V soboto nas čaka tekme proti Ribnici, podobna današnji. Danes je čas za slavje, jutri pa moramo glave vrniti na pravo mesto.”

Matevž Skok, rokometaš RK Gorenje Velenje: “Prva lovorika je tu, borili smo se do zadnjega da jo osvojimo. Na koncu smo imeli malo nesreče, da so nas Celjani dohiteli, ampak smo z značajem in karakterjem ter našo borbenostjo smo prišli do prve lovorike. Prvi cilj je osvojen, zdaj pa moramo formo še samo stopnjevati.”

Domen Tajnik, rokometaš RK Gorenje Velenje: “Občutki so fenomenalni. Že od prvega treninga v julija je bila naša prva misel Superpokalna tekma in želja, da sezono odpremo z zmago. Na to tekmo smo se pripravljali vrhunsko, kar smo tudi pokazali. Na koncu smo imeli malo nesreče, ampak smo zbrali skupaj glave in se zavedali, da je ta tekma naša in na koncu zasluženo zmagali.”

 

Več o tekmi si lahko preberete na povezavi: Razpoloženi Skok priigral zmago Velenjčanom

 

FOTO: RK GORENJE VELENJE FB

Komentarji