Skube: “FINAL 4 Seha lige je eden najboljših turnirjev po kvaliteti”

Včeraj popoldne je v špordni dvorani Višnji v Zadru potekala tiskovna konferenca pred začetkom FINAL4 turnirja SEHA Gazprom lige. Na turnirju bodo nastopali branilci naslova Telekom Veszprem, Meškov Brest, debitant na FINAL4 turnirju – Motor Zaporožje in Zagreb, ki je kljub porazu proti Vardarju dobil vstopnico za finalni turnir.


Na konferenci so bili prisotni trenerji vseh udeležencev FINAL4 SEHA Gazprom lige in igralci klubov. Na turnirju najboljše štirice SEHA lige bomo imeli tudi slovenske predstavnike. Eden izmed njih je tudi slovenski reprezentant Staš Skube, ki je delil občutke pred pričetkom finalnega turnirja v Zadru:

“To je eden najboljših turnirjev po kvaliteti, na njem pa sodelujejo štiri odlične ekipe. Čutim, da smo favoriti, a kot vsi vemo, se na takšnih turnirjih lahko zgodi vse. Pred nami je težka tekma, o kateri se bo po mojem mnenju odločalo v zadnjih minutah, da bi dosegli zmago, moramo ostati osredotočeni od prvega do zadnjega žvižga,” je dejal Skube, ki bo eden glavnih adutov Meškov Bresta na finalnem turnirju SEHA Gazprom lige v Zadru.

 

FOTO: SEHA Gazprom League

Komentarji