Skube in Grošelj v Franciji debitirala z zmago

Pretekli vikend se je začela sezona tudi v Franciji in Španiji. Sebastian Skube je s Chamberyjem premagal Touluse, Dragan Gajić, Igor Žabić in Jure Dolenec so z Limogesom izgubili na gostovanju pri Aixu, Jože Baznik je s Cesssonom doma premagal Nantes Roka Ovnička, Matic Grošelj je s Chartresom doma slavil proti Nancyju. V Španiji sta Domen Makuc in Blaž Janc suvereno slavila pri La Rioji. 


Sebastian Skube je debitiral v Franciji in na debiju dočakal zmago svojega Chamberyja. Sebastian Skube je odlično odigral že na debiju in dosegel 4 zadetke. Dragan Gajić in Jure Dolenec sta prispevala 6 zadetkov ob porazu Limogesa, Igor Žabić pa je dodal še 2 zadetka.

Jože Baznik je ob domači zmagi Cessona nad Nantesom zbral 14 obramb iz 38 strelov gostov in tako močno pripomorel k zmagi. Rok Ovniček ni bil v kadru Nantesa. Matic Grošelj je prav tako kot Sebastian Skube odlično izkoristil svoj debi in za Chartres ob tesni zmagi prispeval 4 zadetke. Domen Makuc je v Španiji za Barcelono dodal 3 zadetke ob visoki zmagi nad La Riojo, Blaž Janc pa se tokrat ni vpisal v strelsko statistiko.

FOTO: Chambery Handball

Komentarji