Skube zamenjava za francoskega zvezdnika?

Izkušeni slovenski rokometaš Sebastian Skube je tik pred sanjskim prestopom v francoski PSG. V rokometnem svetu so vedno glasnejše govorice, da se 33-letni Slovenec utegne preseliti k francoskemu prvaku.


Dolenjski rokometaš od leta 2014 igra za danski Silkeborg. V PSG naj bi se preselil kot zamenjava za poškodovanega Nikolo Karabatića. Novico o prestopu so objavili tudi na spletni strani danske televizijske postaje TV2 Sport. Trebanjec je v letošnji sezoni danskega državnega prvenstva na enajstih tekmah dosegel 41 golov in 34 podaj.


 Selektor slovenske rokometne reprezentance Ljubomir Vranješ je izkušenega Skubeta tudi uvrstil na seznam reprezentance za prvi cikel kvalifikacij za nastop na EURU 2022, a je moral svojo udeležbo zaradi natrgane prepone odpovedati. Sebastian Skube je doslej igral za matični Trimo iz Trebnjega, Cimos Koper, Celje in Silkeborg.

Če se prestop utegne realizirati, bi na F4 lige prvakov konec decembra vse štiri ekipe imele slovenskega rokometaša. Tam bodo poleg PSG tudi Barcelona, Kiel in Veszprem.

Vir: DELO
FOTO: Facebook

Komentarji