Sovič: “Nimam pohvalnih besed”

V soboto so bile odigrane še preostale redne tekme 9. kroga Lige NLB. Za presenečenje so poskrbeli rokometaši Urbanscapa Loke, ki so pred kamerami Sportkluba v gosteh na kolena spravili Slovenj Gradec (31:25).


Sebastjan Sovič, trener Slovenj Gradca 2011:
“Najprej bi čestital tekmecem za zmago. Mislim da niso imeli težkega dela, saj smo mi odigrali zelo slabo, celo z naskokom najslabše to sezono. Že čez teden sem videl, da nismo pravi, po tej bolezni, 10-dnevnem odmoru, nismo prišli nazaj pravi. Nismo imeli prave želje, ki nas je krasila v prvem delu sezone, da smo dobivali točke. Tokrat se je to pokazalo. Začeli smo zelo medlo, pa se mogoče na koncu prvega polčasa malo pobrali. Prvi del smo generalno gledano odigrali slabo, v drugem pa smo bili katastrofa. Obramba nam je praktično razpadla, nismo delali prekrškov. Posledično tudi vratarji niso mogli opraviti svojega dela. Naredili smo veliko tehničnih napak in zgrešili veliko neoviranih strelov. Žal nimam pohvalnih besed. Želim si samo, da resetiramo glave in začnemo delovati kot ekipa ter da na naslednjih tekmah pokažemo česa smo zmožni.”

Robert Beguš, trener Urbanscape Loke:
“Zdi se mi, da je bil premor med tekmami mogoče malo predolg. Mislim, da bi ga morali rešiti na malo drugačen način, ustaviti ligo ali nekaj podobnega, ne pa da nekatere ekipe ne igrajo sedem tednov, ostale pa vsako tekmo. Ne glede na to smo se pobrali. Na zadnji tekmi se nam je premor še posebej poznal, tokrat pa smo odigrali 45 minut zelo dobro.”

Zasedba iz Slovenj Gradca bo v prihodnjem krogu gostovala v Dobovi, škofjeloška pa v Kopru.

FOTO: Aljaž Sešel/RK Slovenj Gradec 2011

Komentarji