Slabša realizacija Koprčane stala zmage

Koprčani so v 2. krogu nadaljevanja odigrali še drugo domačo tekmo končnice. Gostili so ekipo Rika Ribnice. V prvem polčasu so gostom nudili soliden odpor, v drugem pa je nekoliko zmanjkalo moči, kar je tudi vzrok za zmago Ribničanov s 24:30.


V prvem polčasu smo spremljali izredno izenačeno igro. Agresivna obramba na obeh straneh ter natančno izdelane akcije niso dopustile razlike več kot dveh zadetkov za katerokoli ekipo. Pomemben člen današnje obrambe Kopra je bil vratar Mirza Haseljić, ki je na koncu zbral deset obramb (od tega devet v prvem polčasu in eno v drugem).

Izredno natančen je bil v prvem delu tekme tudi Grega Krečič, ki je predstavljal kar veliko grožnjo za ribniškega vratarja. Polčas se je končal z izenačenim izzidom (12 : 12).

V prvem delu drugega polčasa so Koprčani še uspeli držati stik z gosti iz Ribnice, ki so nato stopili na plin in se v 45. minuti oddaljili na 3 zadetke prednosti (17:20). Razbranil se je tudi vratar Ribnice Nebojša Bojić, ki je z izvrstnimi obrambami omogočil soigralcem, da prednost še povišajo.

Napake Koprčanov so gostom dopustile, da so se v 54.minuti tekme uspeli oddaljiti za pet zadetkov (20 : 25) in tekma je bila odločena. Končni izid je bil 24:30. 

S 5 zadetki sta bila najboljša strelca domače ekipe Grega Krečič in Adam Bratkovič, 4-krat je zadel Žiga Smolnik. Pri gostih pa je bil strelsko najbolj učinkovit Blaž Nosan z 8 zadetki.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

 

Komentarji