Slavili so Lesjak, Malus, Blagotinšek, Skube in Velkavrh

Zaključen je 4. krog Lige Evropa. Zmagoslavno so lahko slavili vsi Slovenci, ki so včeraj igrali drugo najmočnejšo klubsko prvenstvo. Lesjak je z makedonskim Pelisterjem uganal Motor Zaporožje, Malus in Blagotinšek sta s svojim Goppingenom za +10 nadigrala Tatran Prešov, Staš Skube se je veselil zmage nad Madžari, Andraž Velkavrh pa je pod taktirko slovenskega strokovnjaka Branka Tamšeta premagal avstrijski Alpla Hard. 


V 4. krogu so slavili vsi Slovenci, ki so igrali. 

Urban Lesjak je s svojimi 8 obrambami pri 30 strelih pripomogel k zmagi nad ukrajinskim Zaporožjem. Motor Zaporožje je trenutno stacioniran v Düsseldorfu. Slovenski organizator igre in krožni napadalec sta ob zmagi nad slovaškim klubom, oba zadela po en gol. Staš Skube, ki je junija letos podpisal triletno pogodbo s francoskim Montpellierjem, je dosegel 2 zadetka in 3 asistence ter visoko (+8) zmago nadmadžarskim Veszprémi KKFT Felsőörs.

Še naprej pa meljejo tudi Hrvati s slovenskim dirigentom. Branko Tamše z Našicami še ni doživel poraza v evropski ligi (4 zmage, 0 porazov), kakor tudi ne v hrvaški Premijer ligi (11 zmag, 0 porazov). Andraž Velkavrh je ob zmagi nad Avstrijci ostal stoodstoten pri treh poskusih.

Čestitke vsem!

Komentarji