Slovan do zmage na Igu

Rokometaši Mokerc KIG-a in LL Grosist Slovana so se pomerili na pokalni tekmi v Športni dvorani Ig, kjer se je zbralo 120 gledalcev. Rokometaši Slovana so upravičili status favorita in se veselili zmage z rezultatom 40-35. 


Rokometaši Mokerca so tekmo začeli bolje od Slovana. V 10. minuti tekme jim je uspela izjemna serija 3 zadetkov s katero so si priigrali prednost 10-7. Izkušeni trener Slovana Boris Denić se kljub slabši igri v prvem delu po seriji domačinov ni odločil za minuto odmora. Rokometaši Slovana so nato zaigrali precej bolje in že v prvem polčasu naredili razliko 6 zadetkov. Rezultat prvega polčasa je bil 20-14.

Gostujoči rokometaši so prednost v drugem polčasu nadgradili še za gol. Rokometaši Slovana so tekmeca izkušeno držali na varni prednosti. Tekmo so dobili z rezultatom 40-33. Rokometaši Mokerca so prikazali borbeno predstavo in se dobro upirali prvoligaškemu tekmecu. Za domačine je 6krat zadel Nejc Ropič, po 5krat pa sta bila uspešna Jaka Kamenicki in Nejc Pahor. Za Slovan je 6 zadetkov dosegel Aleksa Tufegdžić, po 5 pa sta jih dala Davor Čaušević in Vid Turnšek.

 

FOTO: RK Mokerc KIG

Komentarji