Slovanovci hitro začeli s tekmami

V prestolnici smo lahko že spremljali prvo pripravljalno tekmo dveh prvoligašev. Slovan je gostil Novomeščane, ki so so bili boljši z rezultatom 25:27. 


Krkaši se pripravljajo na evropsko jesen, ljubljanski “tigri” s Kodeljevega pa potihoma letos ciljajo na svoj najboljši uspeh v zadnjih letih v državnem prvenstvu – želja so mesta, ki vodijo v evropska tekmovanja. Slovan je prvi polčas pripravljalne tekme sicer bolje odprl in si do odmora priigral 3 zadetke prednosti, nato pa je sledilo nekaj menjav in do konca tekme so Novomeščani preobrnili izid. 

Dolenjci so v svoje vrste zvabili kar nekaj zvenečih imen za prihajajočo sezono. Nazadnje so predstavili Aljaža Lavriča, ki si je zadnjih 6 sezon kruh služil na tujih rokometnih tleh. 

Ves čas sem bil v stiku z nekdanjimi krkinimi soigralci pa tudi s trenerjem Mirkom Skokom, tako da se je moja želja po vrnitvi hitro uresničila. Obojestransko smo se korektno dogovorili za sodelovanje, fantom pa sem se pridružil že na uvodnem treningu. Moja vloga v ekipi bo slonela predvsem na obrambi, po pogovoru s trenerjem pa bom pomagal tudi v napadu, predvsem v tranziciji«, je povedal povratnik v zelen dres.

Slovan bo jutri ob 18. uri v Zrečah igral pripravljalno tekmo proti reprezentanci Združenih arabskih emiratov, Krka pa se bo prav tako jutri pomerila s Celjem.

Komentarji