Slovenija tudi na drugi tekmi sredozemskih iger s porazom

Slovenski rokometaši so se danes ob 17. uri pomerili z rokometaši Tunizije, ki so igrali v svoji najmočnejši zasedbi in tesno izgubili z rezultatom 36-34. Slovence v skupinskem delu čakata še tekmi z Italijo in Egiptom.


Tunizijci so tekmo bolje začeli in povedli z rezultatom 3-0. Nato so Slovenci zaigrali malo bolje in se približali na zadetek zaostanka. Tunizijci so se v drugem delu prvega polčasa povsem razigrali in prvi polčas dobili kar z 10 zadetki razlike. Rezultat prvega polčasa je bil 22-12.

V drugem polčasu so Slovenci zaigrali precej bolje in že v prvih 5. minutah zaostanek znižali iz desetih na šest zadetkov. Tunizijci so nato prednost šestih zadetkov vzdrževali do 38. minute. Nato so Slovenci spet zaigrali bolje in hitreje. V 48. minuti so se po zadetku Staša Jovičića približali na 3 zadetke zaostanka. V 58. minuti so Slovenci zaostajali za dva zadetka, kar pa je bila tudi končna prednost Tunizije, ki je slavila z rezultatom 36-34.

Pri Tunizijcih je bil z 8 zadetki najbolj razpoložen Mareef. Pri Slovencih je bil najbolj razpoložen Staš Slatinek Jovičić, ki je dosegel 7 zadetkov.

Komentarji