Slovenj Gradec ima novega trenerja – to je Slavko Ivezič

V Rokometnem klubu Slovenj Gradec 2011 je, vsaj kar se trenerja članske ekipe tiče, zapihal svež veter. V novi sezoni, sezoni 2018/19, bo glavni trener članske ekipe Slavko Ivezič.


Ivezič, ki ima bogat repertoar v trenerskem poslu, saj je že vodil ekipe Celja (kot športni direktor), Maribora, Krke, mladinsko reprezentanco Slovenije in pred leti tudi slovenjgraški klub (pod imenom Prevent), bo na tem mestu tako nasledil pomočnika selektorja članske reprezentance Uroša Šerbca.

Pri koroškemu prvobeligašu so o tem zapisali: “Predsednik Samo Lampret z najožjo ekipo je po pooblastilu upravnega odbora kluba v preteklih tednih opravil številke pogovore z željo poiskati najboljšo rešitev za slovenjgraški in koroški rokomet, ki bo v prihodnosti prinesla stabilen klub, predvsem pa center, ki bo poznan po sistematičnemu in kvalitetnem delu z mladimi in talentiranimi igralci. Slavka Iveziča ni potrebno posebej predstavljati. Gre za vrhunskega strokovnjaka, ki je v naši lokalni skupnosti že deloval. Poznavanje koroške mentalitete, rokometne pripadnosti in okolja je bil eden izmed ključnih pogojev ob iskanju novega strokovnega kadra. Ravno zaradi tega se je krog primernih kandidatov precej skrčil. Smo pa izjemno ponosni, da smo v zaključnih pogovorih imeli na razpolago tri vrhunska imena slovenskega rokometa.”

Iveziča sedaj čaka precej dela na strokovnem področju (v smereh prihodi in odhodi igralcev), obenem pa bo v klubu tudi vodja strokovnega dela ter akademije za mlajše.

 

Foto: RK Slovenj Gradec 2011

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja