Slovenj Gradec ostal brez trenerja

V RK Slovenj Gradec so se odločili prekiniti sodelovanje s trenerjem, ki jih je v prvem delu prvenstva pripeljal do 2. mesta v 1. B ligi, kjer so točkovno izenačeni s prvouvrščenim ljubljanskim Slovanom. Zaradi različnega pogleda na prihodnost kluba je moral Slavko Ivezić zapustiti slovenjgraško klop.


Samo Lampret, predsednik kluba, je sporočil: “V upravnem odboru kluba smo sprejeli težko, a po našem mnenju v tem trenutku pravo odločitev, da v drugem delu prvenstva naše prve ekipe s klopi ne bo vodil Slavko Ivezić. V življenju pa ni vselej vse črno in belo in takšna je tudi ta naša zgodba. Naša filozofija in pogled v prihodnost sta se zagotovo razlikovali, pa na tem mestu ne želimo trditi, da imamo vedno prav odgovorni v klubu, smo se pa vseeno trdno odločili, da bomo sledili našim usmeritvam in ciljem, ki smo si jih zadali pred prevzemom mandata.”

V klubu se zavedajo njihovega dobrega dela, a ostajajo na realnih tleh: “Sekundarnega pomena je ali bomo s člansko ekipo tekmovali v prvi ali drugi ligi, bistven je razvoj rokometne šole in pripeljati klub na raven, ko bo lahko preživel tudi ob zamenjavah, ne samo trenerjev, ampak tudi vodilnih struktur. Seveda vse to ne pomeni, da bomo vso doslej opravljeno delo Slavka izničili z nerazumnimi potezami. Zaradi spoštovanja do navijačev, igralcev, staršev in nenazadnje tudi do našega, upamo, da še vedno, kljub nesporazumom, velikega prijatelja Slovenj Gradca Slavka Ivezića, bomo v klubu poiskali primerne rešitve, da bo tudi članska ekipa lahko nadaljevala s kvalitetnim delom in doseganjem dobrih rezultatov. O vsem dogajanju in spremembah vas bomo sproti obveščali. Slavku želimo vse dobro v nadaljevanju kariere in iskreno upamo, da se nekoč vrne v svoj klub, kjer so mu vrata vedno odprta.”

Kdo bo nasledil Ivezića še ni znano.

FOTO: FB RK Slovenj Gradec 2011

Komentarji