Slovenska četverica med kandidati za idealno postavo EP!

Krovna evropska rokometna zveza je objavila nabor kandidatov za mesto v idealni postavi prvenstva. Mednje so uvrstili kar štiri Slovence. Dean Bombač, Jure Dolenec in Blaž Janc kandidirajo za laskavo priznanje med peterico na svojem igralnem mestu, medtem ko Blaž Blagotinšek bije bitko za najboljšega obrambnega igralca.


Pri izboru bodo v veliki meri upoštevani tudi glasovi rokometnih navdušencev, saj bodo ti upoštevani v 40 odstotkih. Preostalih 60 odstotkov pri izboru bodo prinesli glasovi strokovnjakov, ki jih bo določil EHF. Navijači lahko za svoje favorite glasujete izključno preko mobilne aplikacije evropskega prvenstva. Prenos le-te je možen iz spodnjih povezav.

Prenos aplikacije iz Apple store

Prenos aplikacije iz Google Play store

Glasovanje poteka do sobote, do polnoči. Z glasovanjem si lahko z malo sreče priborite tudi bogato nagrado. Glavna nagrada je podpisan dres ene izmed ekip, ki so se uvrstile v polfinale in originalna žoga s finalne tekme. Druga nagrada je rokometna žoga s podpisi ene izmed ekip, ki si bo zagotovila finale, medtem ko bodo kot tretjo nagrado podelili zlato žogo, ki jo bodo prejeli tudi izbrani rokometaši.

 

FOTO: RZS

Komentarji