Slovenska reprezentanca z novim članom strokovnega štaba

Konec tedna se bo v Zrečah znova zbrala moška članska rokometna reprezentanca, ki jo čaka pester in natrpan teden. V petih dneh bo odigrala štiri tekme kvalifikacij za nastop na dveh velikih tekmovanjih – evropskem prvenstvu 2022 in letošnjih olimpijskih igrah.


Reprezentanca se, po januarskem svetovnem prvenstvu v Egiptu, znova vrača v svojo standardno bazo v Zreče, kjer se bo zbrala v nedeljo zgodaj popoldne. Zavoljo klubskih obveznosti se bo nekaj reprezentantov zboru priključilo z zamudo.

Uroš Mohorič, direktor slovenske rokometne reprezentance:
“Po dobrem mesecu se bo reprezentanca znova zbrala. Čaka jo izredno naporen ritem štirih tekem, obenem pa bodo igralci na priprave prispeli po napornem klubskem ritmu, saj je bilo v februarju na sporedu ogromno zaostalih tekem na državni in mednarodni ravni. Zbor reprezentance bo to nedeljo v stalni bazi v Zrečah, v polni zasedbi pa se bo zbrala šele v ponedeljek.”

Slovenski članski reprezentanci se bo pridružilo tudi novo ime v strokovnem štabu: “Tedaj se bodo soigralcem pridružili posamezniki, ki jih v nedeljo čakajo klubske tekme. Strokovnemu štabu reprezentance smo pred marčevsko akcijo priključili nekdanjega reprezentanta Jureta Natka, ki je v zadnjih letih vpet v delo mlajših moških izbranih vrst. S svojimi izkušnjami in nasveti bo skušal pomagati igralcem in ostalim v strokovnem štabu,” je dodal še Mohorič.

Komentarji