Slovenska rokometna reprezentanca ima novega opremljevalca!

Rokometna zveza Slovenije bo naslednja štiri leta sodelovala s priznano špansko znamko športnih oblačil, obutve in opreme Joma. 


Pri Jomi so izjemno ponosni, da bodo lahko sodelovali z eno najboljših reprezentanc na svetu, ki se lahko pohvali z bronasto kolajno z zadnjega svetovnega prvenstva in ki se redno uvršča med najboljših deset reprezentanc na vseh tekmovanjih. Rokomet je prav tako še vedno najtrofejnejši kolektivni šport z dvema medaljama z največjih tekmovanj in edini, ki se je na olimpijske igre, s katerih ima tudi najboljši rezultat, uvrstil trikrat.

RZS se bo tako pridružila skupini državnih rokometnih zvez, ki jih Joma že opremlja. Med njimi so to evropski prvaki Španci, bronasti z evropskega prvenstva 2016 Hrvati in mnogi drugi. Za Jomo ta dogovor pomeni utrditev svojega strateškega položaja v rokometu na mednarodni ravni.

Joma je najpomembnejše špansko podjetje, ki je predano proizvodnji in prodaji športne opreme in je eno izmed desetih podjetij na svetu z največjim dosegom prodaje. Leta 1965 je podjetje ustanovil g. Fructoso Lopez in vse od tedaj je prisotno na trgu in svoj obseg hitro povečalo v kar sto držav po svetu.

Uroš Mohorič, direktor moških reprezentanc: “Pri RZS smo ponosni, da smo podpisali pogodbo z Jomo, ki je prepoznala visoko vrednost slovenskih rokometnih reprezentanc in nam pripravila ponudbo, ki je nismo mogli zavrniti. Z Jomo bodo več opreme dobili predvsem člani mlajših kategorij, nov opremljevalec pa bo pripravil tudi posebno ponudbo za vse slovenske klube, tako da je sodelovanje s tem uspešnim španskim podjetjem koristno za vse.”

Komentarji