Slovenski prvaki začenjajo s pripravami na novo sezono

Aktualni slovenski državni prvaki so nocoj po opravljenih zdravniških pregledih in testiranjih pričeli s pripravami na sezono 2020/2021. Začetek letošnjih priprav Celjanov pa bo potekal povsem v drugačni luči. Celjska druščina se bo s strokovnim štabom odpravila na team building na preživetje v divjini, kjer jih bo vodil znani inštruktor Brane Červek.


“Pri klubu smo se o tem že nekajkrat pogovarjali z direktorjem Rokom Plankeljem, potem ko smo gledali oddaje o preživetju v divjini na Planet TV in so se nam zdele zelo zanimive. Že pred lansko sezono je bila ideja, da bi naredili nekakšen teambuilding v smeri preživetja v naravi. Ocenili smo, da lahko pri tem naredimo korak naprej, da se igralci povežejo in da dobimo vpogled, kako se kdo odzove, ko je treba sodelovati in je pod določenim pritiskom. Te zadeve se potem pokažejo tudi na tekmi,” je za Ekipo SN povedal glavni trener Celjanov Tomaž Ocvirk.

Celjski klub so po končani sezoni zapustili trije pomembni členi, Klemen Ferlin, Diogo Silva in Domen Makuc: “Za te fante smo poskušali najti kakovostne zamenjave. Vsaj z vratarjem Filipom Ivićem nam je to vsekakor dobro uspelo. Škoda za Dioga, ki je imel v prvem letu veliko težav s prilagajanjem na okolje. Na njegovem položaju bo več priložnosti dobival Tadej Kljun, za katerega verjemamo, da se bo izkazal”, je še dodal za Ekipo SN.

Ocvirk je za Ekipo SN potrdil tudi prihod dveh mlajših okrepitev in sicer Črnogorcev Radojice Čepića in Arsenije Dragaševića. Potrdil je tudi pogovore z Aleksom Vlahom, a kot pravi za športni časopis Ekipo SN je ekipa v glavnem sestavljena, možnosti za prihod Vlaha pa ostajajo še odprte.

Komentarji