Slovenski reprezentant na izhodnih vratih madžarskega kluba?

Po poročanju Ekipe24 naj bi slovenski reprezentant in član madžarskega Veszprema neuspešno čakal na podaljšanje pogodbe z madžarskimi prvaki. “Blagi” pa med čakanjem zbira atraktivne ponudbe največjih klubov v Evropi.


Pogodba med Veszpremom in visokoraslim Slovencem se izteče ob koncu letošnje sezone, zato Blagotinšek velja za izjemno vročo potencialno okrepitev drugih klubov. Veliko klubov se zanima za igralca Veszprema, saj gre za najboljšega obrambnega igralca v zadnjih dveh letih v Evropi. Blagotinšek pri svojih 26 letih še vedno velja za mladega, a izkušenega igralca.

Ponudb za 26-letnega Savinjčana ne manjka. Po informacijah Ekipe 24 se zanj zanima tudi Barca, ki pa ni pokazala dovolj konkretne ponudbe. V igri za Blagotinška bi naj bil tudi nemški Melsungen, ki s trenerjem Gudmundurjem Gudmundssonom kaže visoke ambicije.

“Vse je odprto. Po sezoni mi poteče pogodba na Madžarskem. Sam sicer želim ostati, ampak ni nujno, da bom. Veliko klubov se zanima zame, tako da bomo videli, kaj se bo zgodilo,” je za Ekipo24 povedal Blagotinšek in potrdil, da večjih signalov za podaljšanje pogodbe z Veszpremom še ni prejel.

“Predstavljam si, da me želijo zadržati, ampak do zdaj niso bili konkretnejši, medtem ko imam iz drugih klubov že konkretne ponudbe. Bomo videli, kaj se bo zgodilo, vse je odprto. Nisem nič vezan, da bi rekel, da bom zagotovo ostal,” je še dodal visokorasli Slovenec.

Vir: Ekipa24

Komentarji