Zarabec: “Odigrali smo nezrelo”

Ormožani so dosegli četrto zmago v državnem prvenstvu, po zmagoslavju v dolenjski prestolnici pa so se – po nedokončanem petem krogu – prebili kar na drugo mesto in vrinili med Celjane in Trebanjce, ki se bodo v nedeljo pomerili v Zlatorogu.


“Težko bi fantom karkoli zameril. So mlada ekipa, ki se trudi. Celo tekmo smo lovili tekmece, ki so izredno izkušeni. Mi smo v končnici odigrali nezrelo, kljub temu, da smo imeli na voljo nekaj neoviranih strelov. Če bi jih zadeli, bi bil rezultat zagotovo na naši strani. Ormožani so našo nezrelost izkoristili sebi v prid in zmagali,” je po že četrtem porazu v sezoni povedal trener Krke Roman Zarabec.

Trener Ormožanov Saša Prapotnik je imel razlog za veselje po tekmi s Krko: “Čestitke fantom za zmago. Tekmo smo dobro odprli in kontrolirali napad vse do štiridesete minute. Potem smo z nekaj nervoze gostiteljem dali možnost, da so se v končnici približali, a smo ohranili trezne glave, izkoristili naše izkušnje in tekmo dobili.”

Novomeška ekipa bo v prihodnjem krogu gostovala v Ribnici, ormoška pa bo gostila Celje Pivovarno Laško. Obe tekmi bosta v soboto, 10. oktobra.

FOTO: Gašper Simonič/MRK Krka

Komentarji