Slovensko reprezentanco je obiskala prav posebna gostja

Slovenska ženska reprezentanca se te dni v Stožicah pripravlja na tekmi s Črnogorkami. Včeraj jih je na pripravah obiskala tudi posebna gostja, ki je avtorica in pevka himne prvenstva EHF Euro 2022.


Reprezentanco je obiskala pevka Senidah, ki je ambasadorka Women’s EHF Euro 2022. Za prvenstvo pripravlja prav posebno pesem, ki jo bo predstavila junija. Senidah je na treningu preizkusila nekaj rokometnih trikov, za konec pa so ji dekleta podarile tudi personaliziran dres, na keterega so se podpisale. 

Senidah, posebna ambasadorka Eura 2022, pevka in avtorica himne prvenstva: “Moram priznati, da je rokomet doma tudi v moji družini – mama ga je igrala v Črni gori, zato mi ta šport všeč in sem se z veseljem odzvala povabilu, da ustvarim himno za evropsko prvenstvo v rokometu za ženske. Obisk izbrane vrste Slovenije je bil super izkušnja. Trening je bil naporen (smeh), saj sem včeraj snemala nov videospot, zaradi česar je bila noč zelo kratka. Moj doprinos s pesmijo Play with Heart je končan, zdaj je na vrsti producent, ki bo – verjamem v to – iz pesmi ustvaril pravi hit. Takšne skladbe še nisem imela, zato komaj čakam na njen izid.”

 

IZJAVA: RZS, FOTO: Domen Jančič

Komentarji