Sovič: “Vesel sem, da smo ostali zbrani tudi v najtežjih trenutkih”

Korošci so pričakovano osvojili obe točki v obračunu proti tekmecem z Obale. Izbranci Sebastjana Soviča imajo po štirih odigranih tekmah polovičen izkupiček, varovanci gostujočega stratega Fredija Radojkoviča pa so ob zmagi in neodločenem izidu doživeli drugi poraz.


Sebastjan Sovič, trener Slovenj Gradca 2011:
“Tekme z Izolo so vedno težke, že pred začetkom smo vedeli, da bo tako. Vesel sem, da je zmaga ostala doma ter da smo ostali zbrani tudi v najtežjih trenutkih. Tekmeci so se odlično pripravili na nas, nas s svojo igro uspavali in dosegali zadetke. Ne vem točno, koliko so imeli na koncu sedemmetrovk, ampak enostavno je to za našo obrambo preveč. Vesel sem, da smo zgarali to tekmo in da lahko gremo pozitivno naprej v naslednjo tekmo.”

Fredi Radojković, trener Butana plina Izole:
“Tokrat smo v nekje v 40. minuti ujeli tekmece z dobro igro v obrambi, ampak nato naredili kar nekaj tehničnih napak. Če hočemo zmagati tekme, si tega ne smemo dovoliti. Tako, žal, tokrat nismo uspeli ostati v igri. Fantje so se borili in dali vse od sebe, ampak s takšnim številom napak je težko zmagati.”

Zasedba iz Slovenj Gradca bo v prihodnjem krogu v petek, 2. oktobra gostovala v Mariboru, izolska pa bo dan kasneje gostila Urbanscape Loko.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

 

Komentarji