Čotar: “Vprašanje zmagovalca bi morali rešiti že veliko prej”

Novinci na prvoligaški sceni iz Ljubljane so dosegli prvo, zgodovinsko zmago v Ligi NLB. Izbranci Bojana Čotarja so po razburljivem dvoboju številnih preobratov na kolena v Bonifiki položili Koprčane, zmagoviti gol pa je dosegel absolutni junak tekme in strelec desetih zadetkov Žarko Makivić.


Uroš Rapotec, trener Kopra:
“Ekipi Ljubljane čestitamo za zmago. Mi smo bili skozi celotno tekmo premalo zbrani. Sicer smo se borili, dali vse od sebe, ampak tokrat to ni bilo dovolj. Potrebno je analizirati tekmo, pogledati kaj se lahko še izboljša, popravi. Potrebno je naprej trenirati in se truditi maksimalno.”

“Najprej bi rad fantom čestital za zmago. Vesel sem za njih. A sam s prikazanim nisem zadovoljen. Glede na to, kaj nam je Koper ponujal, bi morali vprašanje zmagovalca rešiti že veliko prej. Sami smo tekmecem dovolili, da so se vračali v igro, vseeno pa je bila na koncu velika želja mojih fantov nagrajena z dvema točkama,” je po zgodovinski zmagi povedal trener Ljubljane Bojan Čotar.

Koprska zasedba bo v prihodnjem krogu gostovala v Ribnici, ljubljanska pa bo gostila LL Grosist Slovan. Obe tekmi bosta v soboto, 3. oktobra.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

FOTO: FPA / Tomaž Primožič

Komentarji