Prapotnik: “Odigrali smo eno najboljših tekem v zadnjih letih”

Prleki so se dobesedno poigrali z Ribničani in jih zanesljivo premagali. Po tretji zmagi so napredovali na peto mesto prvenstvene lestvice, rokometaši iz dežele suhe robe pa so po drugem porazu v tej sezoni zdrsnili na sedmo.


“Odigrali smo eno najboljših tekem v zadnjih letih ter ugnali močnega in zmeraj neugodnega tekmeca. Vse nam je šlo od rok in nog, Ribničanom pa ni šlo prav nič po načrtih. Od zadnje zmage proti Riku Ribnici v Hardeku je minilo skoraj pet let in res sem vesel te zmage. Čestitke moji ekipi,” je po sladki zmagi nad Ribnico povedal trener Ormožanov Saša Prapotnik.

Na drugi strani je bil po tekmi vidno manj razpoložen trener Ribnice Damjan Škaper: “Mlačno smo vstopili v tekmo in to je Jeruzalem Ormož hitro izkoristil ter ušel na varno razliko. Tokrat nam ni šlo prav nič po načrtih. Tekmo bo potrebno dobro analizirati in popraviti napake do naslednje tekme s Koprom. Čestitke gostiteljem za zmago, res so odigrali vrhunsko tekmo.”

Ormoška zasedba bo v prihodnjem krogu gostovala v Novem mestu, ribniška pa bo gostila Koper. Obe tekmi bosta v soboto, 3. oktobra.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

 

Komentarji