Budja: “Nasprotnik nam ni uspel slediti”

Ljubljančani so po porazih proti tekmecem iz Celja, Velenja in Izole doživeli še četrti poraz v nizu, v minuli sezoni zelo bledi Mariborčani pa so dosegli že tretjo zmago na uvodnih štirih tekmah in so na visokem četrtem mestu v 14-članski Ligi NLB. Mariborska ekipa bo v prihodnjem krogu v petek, 2. oktobra, gostila Slovenj Gradec 2011, Slovan pa bo se dan kasneje v gosteh pomeril z Ljubljano.


“Čestitke Mariboru. Igra zelo dober rokomet, kar pa za nas velja le v določenih trenutkih. V določenih obdobjih igramo dobro, nato pa nam igra zelo pade. To je preprosto premalo, da bi lahko premagali ekipo, kot je trenutno mariborska,” je po že četrtem porazu v ligi NLB povedal trener Slovana Aleš Repina.

“Čestitke moji ekipi. Mislim, da smo tokrat zasluženo zmagali. Vidi se, da je ekipa LL Grosista Slovana zelo kakovostna ekipa, ki pa je proti nam igrala v krču, najverjetneje zaradi treh porazov na začetku sezone. Čestitam jim za korektno odigrano tekmo in jim želim vse dobro v nadaljevanju sezone,” je po tekmi povedal vidno zadovoljen trener Maribora Siniša Markota.

Izidor Budja, igralec tekme: “V prvem polčasu smo kot stalno igrali v nekem krču. V drugem delu nismo ničesar spreminjali, ostali smo suvereni, do izraza pa je prišla naša fizična pripravljenost. Nasprotnik nam ni več uspel slediti, mi pa smo samo zabijali lahke gole. Moji zadetki mi nekaj pomenijo, kažejo, da sem na pravi poti, vseeno pa je prioreta ekipa. Seveda sem vesel svojega dosežka, še bolj pa sem vesel naše zmage.”

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore


 

Komentarji