Zorman: “Krka je izjemno zahteven tekmec”

Dolenjski obračun se je končal z zmagoslavjem papirnatih favoritov iz Trebnjega, a njihova pot do dveh točk je bila veliko težja, kot so pred tekmo pričakovali. Izbranci domačega trenerja Uroša Zormana so dolgo časa lomili odpor tekmecev iz bližnjega Novega mesta, dokončno pa so ga zlomili šele v drugi polovici tekme. Novomeška ekipa bo v prihodnjem krogu v soboto, 3. oktobra, gostila ormoški Jeruzalem, trebanjska pa bo dan kasneje gostovala pri Celju Pivovarni Laško.


“Čestitke fantom za novi dve točki, Novomeščanom pa za korektno in borbeno odigrano tekmo. Za nami je zelo težka tekma, v kateri so se tekmeci izkazali za izjemno zahtevne. Pred nami je že evropski obračun z Madžari, na katerega se bomo čim bolje pripravili,” je po zmagi na Dolenjskem derbiju povedal Uroš Zorman, ki na klopi Trima še ne pozna poraza.

“Čestitke Trimu Trebnjemu za zmago. Borili smo se po svojih močeh. Trebanjci veljajo za zelo telesno močno ekipo, mi pa ob tem dozorevamo. Igra bi bila lahko tudi boljša, a razlika s tokratnimi tekmeci se trenutno precej pozna,” je po tekmi misli strnil strateg Krke Roman Zarabec.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore


Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Komentarji