SP na Češkem in Poljskem s posebnim sloganom

Češka in Poljska bosta leta 2023 gostili svetovno prvenstvo v rokometu za moške. Ob dodeljeni organizaciji so organizatorji turnirja pospešeno pričeli s promocijo turnirja, nedavno so sporočili tudi uradni slogan SP 2023, ki se glasi “Držimo skupaj” (angl. Stick together).


“Prvenstvo potrebuje trajnostni in razširljiv komunikacijski koncept, da se zagotovi uspešno trženje. Naša ambicija je bila sestaviti komunikacijski koncept, ki je enostaven za razumevanje in absorpcijo, s sporočilom, ki vzbuja čustva in je privlačno za naše čase. Uporablja se lahko tudi zunaj rokometnega konteksta, tudi na drugih prvenstvih in s tem krepi rokomet kot šport,” so uvodoma zapisali na strani organizatorjev turnirja.

Koncept – “Držimo skupaj”

“Naš slogan ‘Držimo skupaj’ (Stick together) se lahko nanaša na smolo, ki se danes uporablja v rokometu, vendar pa imajo besede veliko večji pomen. V svetu, ki postaja vse bolj razdrobljen, ločen in poln nesoglasij, se lahko šport združi. Temu smo bili nazadnje priča med olimpijskimi igrami v Tokiu, zavzemamo pa se, da to vidimo tudi na naslednjem svetovnem prvenstvu. Skozi šport se sklenejo nova prijateljstva. Ljudje z različnim ozadjem tekmujejo pod enakimi pogoji in skupaj ustvarjajo spomine, premikajo meje in se združujejo skozi njihove razlike,” so še zapisali organizatorji turnirja.

 

Komentarji