Stanko: ”Mislim, da smo sploh prva ekipa, ki jih je pustila pri tako nizkem številu golov”

Izjavi Krimovk po prvi tekmi z romunskim Rapidom, kjer so si pred odhodom v romunsko prestolnico priigrale prednost petih golov.


Tjaša Stanko, igralka Krima Mercatorja: “Vesela sem, da smo se znale vrniti po zaostanku. S tem smo mogoče pokazale naš karakter. Ključna je bila odločnost. Obramba je bila tudi dobra, ampak imamo še dele igre, ki jih lahko popravimo. Mislim pa, da smo sploh prva ekipa, ki jih je pustila pri tako nizkem številu golov. V Romunijo bomo šle z dobrimi občutki, ampak se zavedamo, da bo tam peklensko vzdušje v polni dvorani in pričakujemo težak boj.”

Barbara Lazović, igralka Krima Mercatorja: “Začele smo malo stresno od vseh pričakovanj. V drugem polčasu pa smo nadaljevale osredotočeno. Mogoče bi bil še kak zadetek prednosti dobrodošel. Sem pa zadovoljna z izidom. Mislim, da smo edina ekipa v ligi prvakov, ki je te tekmice zaustavila na toliko zadetkih. Glede na to, da so one znane po svojem napadu in da so skoraj vsaki ekipi dale vsaj 30 golov, je to za nas uspeh. Mislim pa, da imamo še rezerve v obrambi. Moramo se pripraviti za Romunijo, ker nas čaka res težka tekma. Dvorana bo polna, pripraviti se moramo v glavah, da tja gremo zmagat in ne le branit prednosti.”

Foto: Domen Jančič/M24.si

Komentarji