Staš Skube z odlično predstavo potopil Vardar

Meškov Brest naših Staša Skubeta, Jake Malusa in Simona Razgorja je slavil na gostovanju pri Vardarju in si zagotovil končno 4. mesto v skupini A. Elverum je gostil Porto, pri katerem je tragično preminil Alfredo Quintana in vse je bilo v znamenju Portugalca, Porto pa je slavil in zmago poklonil prav njemu.


Meškov je tekmo nadzoroval že v prvem delu, polčas pa zanesljivo dobil z 8 zadetki razlike(12-20). V drugem delu je Vardar zaigral bolje, ni pa se jim uspelo približati na manj kot 3 zadetke razlike, na koncu pa je Meškov slavil z 32-36. Odlično razpoložen je bil naš reprezentant Staš Skube, ki je dosegel 7 zadetkov, Jaka Malus je dodal 2, Simon Razgor pa ni dosegel zadetka. Mikita Vailupau je za Meškov dosegel kar 12 zadetkov.

Elverum je gostil Porto, pri katerem je tragično preminil vratar Alfredo Quintana. Rokometaši porta so na tekmi nosili drese z njegovim priimkom. Tekmo so odigrali izjemno motivirano in slavili z 31-38, zagotovili pa so si 5. mesto v skupini A. Pri Portugalcih je bil najbolj razpoložen Antonio Rodrigues s 6 zadetki, pri Norvežanih pa Thomas Solstad s 6. Porto se bo v osmini finala pomeril z Aalborgom, ki je zaradi okužb odpovedal tekmo s Celjani.

FOTO: Meškov Brest

Komentarji