Strokovni sodelavec se poslavlja od Trima

Iz Rokometnega kluba Trimo Trebnje so sporočili, da je v klubu prišlo do sprememb. Iz kluba je odšel Dominik Pekeč, ki je skrbel za odnose z javnostjo. Zanimalo nas je, kaj je privedlo do nenadnega odhoda Pekeča iz Trima, zato smo ga kontaktirali. 


“Razlog za odhod iz kluba pozna sekretar kluba, saj mora biti glede na funkcijo seznanjen z razlogom odpovedi. Delo sem od prvega dne opravljal odgovorno, profesionalno in korektno. Ostalo ne želim komentirati, bo pa čas pokazal svoje,” je o razlogu za odhod dejal mladi Dominik Pekeč, ki je v trebanjskem Trimu skrbel za odnose z javnostjo. “Na štiriletno sodelovanje sem izjemno ponosen, z ekipo smo dosegli odlične rezultate, vzdušje med igralci in strokovnim štabom je bilo odlično, zato sem vesel, da sem bil lahko del te zgodbe. Fantom želim vso srečo v novi sezoni!” je še dodal Pekeč. 

Na vprašanje, kakšni so njegovi načrti za prihodnost, pa je odgovoril: “Opcij za novo sezono je več. Pogovori so že z nekaterimi klubi, kmalu pa se bom odločil za najustreznejšo novo sredino.”

Poklicali smo tudi sekretarja kluba, Romana Šavriča, ki pa odhoda ni želel komentirati. 

 

 

FOTO: Dejan Maver

Komentarji