Suholežnik: ”Velenjčanom bo tokrat zadnja priložnost v tem letu, da nas premagajo”

Izjave pred četrtfinalno tekmo Pokala Slovenije med Celjem in Velenjem.


Alem Toskić, trener RK Celje Pivovarna Laško: “Pred nami je nov derbi z Gorenjem, ki je venomer nekaj posebnega. Zavedamo, da popravnega izpita ni, saj o potniku v polfinale odloča ena tekma in potrebno bo dati vse od sebe. Naš cilj je jasen. Uvrstiti se na zaključni turnir omenjenega tekmovanja. Vabim naše navijače, da nas podprejo v velikem številu.”

Matic Suholežnik, rokometaš RK Celje Pivovarna Laško: “Velenjčanom bo tokrat zadnja priložnost v tem letu, da nas premagajo. Mi smo proti Gorenju dobre smernice pokazali že na zadnjem medsebojnem ligaškem dvoboju, ki smo ga dobro odigrali. Tudi tokrat bomo morali biti na takšnem nivoju ter maksimalno osredotočeni na nasprotnika. Narediti moramo prav vse, da se na krilih domačih navijačev uvrstimo v polfinale.”

Kenan Pajt, rokometaš RK Gorenje Velenje: ”Podobna zadeva se nam je zgodila lansko leto maja, kjer smo dvakrat igrali s Celjem v obdobju dveh tednov, prvič smo v državnem prvenstvu izgubili, drugič v pokalu zmagali in upam, da se ta zgodba ponovi. Želja je velika. Vemo, da jim lahko pariramo, tu odločajo malenkosti in žal v Celju zadnjič nismo prikazali najboljše igre. Tega se zavedamo in probali bomo to popraviti ter upam, da bo rezultat pozitiven za nas.”

Foto: David Valant

Komentarji