SVIŠ do točke v Ormožu

Rokometaši Sviša so danes gostovali pri favoriziranih Ormožanih. Napet obračun se je končal z remijem z rezultatom 26-26.


Domačini iz Ormoža so obračun otvorili z zadetkom ter do 8. minute prednost povišali na +2 (5-3). Zaostanek so gostje hitro nadoknadili ter v naslednjih petih minutah prevzeli vodstvo (5-6).  Razliko v golih so do 18. minute povišali na +2 in trenerja domačinov prisilili v minuto odmora. Le-ta jim je prišla prav, saj so izid v naslednjih minutah obrnili v svoj prid (12-11). Končnica polčasa je bila zelo izenačena, ekipi pa sta na odmor odšli z rezultatom 15-15.

Drugi polčas se je začel tako, kot se je končal prvi. Po desetih minutah nadaljevanja sta bili ekipi še zmeraj poravnani (19-19), nato pa so gostje s tremi zaporednimi zadetki prišli do najvišje prednosti na tekmi (19-22). Prednost so gostje uspešno držali in v zadnjih deset minut obračuna vstopili z naskokom treh golov (21-24). V končnici so domačini pokazali karakter in se do konca srečanja vrnili v tekmo ter minuto pred koncem izenačili izid na 26. Obračun se je končal z izidom 26-26.

Pri domačinih se je pod 11 zadetkov podpisal Nik Ćirović, v taboru Sviša pa je 6 zadetkov dosegel Denis Zavodnik.

FOTO: RK SVIŠ

Komentarji