Telekom Slovenije ukinil Šport TV: prenosi tekem SP 2019 na ROKOMET.net

Telekom Slovenije je včeraj iz programske sheme umaknil vse 3 programe Šport TV. Programe, na katerih smo lahko spremljali tekme slovenske ženske reprezentance na SP 2019 na Japonskem. No, od včeraj ne več – vsaj tisti, ki imate doma omenjenega ponudnika TV storitev.


Za vas imamo rešitev! Tekme slovenske reprezentance si boste vseeno lahko ogledali – na našem portalu ROKOMET.net!

4. krog skupinskega dela SP:

četrtek, 5. decembra, 7.00 (po našem času)
Slovenija – Kuba

5. krog skupinskega dela SP:

petek, 6. decembra, 7.00 (po našem času)
Slovenija – Srbija

“Danes bomo iz programske sheme televizije Telekoma Slovenije zaradi nerazumnih finančnih pogojev umaknili vse tri programe Šport TV, in sicer Šport TV 1, Šport TV 2 in Šport TV 3. Športnih vsebin pri tem pri nas ne bo zmanjkalo, saj lahko najaktualnejše športne dogodke spremljate na 18 športnih programih; najpomembnejše med njimi v HD tehniki. S ponudnikom programskih pravic se bomo še naprej pogajali in si prizadevali za pogoje, ki bodo v dobro naših naročnikov. Prosimo za razumevanje,” so včeraj zapisali na uradni FB strani podjetja Telekom Slovenije.

 

Svoj odziv pa so dali tudi na Šport TV, kjer pravijo, da so postavili enake pogoje, kot ostali, a jih Telekom noče sprejeti. “Zvestim gledalcem programov Šport TV, ki nas spremljate preko Telekoma Slovenije – Siol TV sporočamo, da naši programi do nadaljnjega niso na voljo v njihovi programski shemi. Žal nam ni uspelo skleniti dogovora o nadaljnji distribuciji naših programov. Pogajanja so potekala nekaj mesecev, Telekom Slovenije ni sprejel naše ponudbe in pogojev, ki so enaki kot jih imajo ostali operaterji. Upamo, da bomo v bližnji prihodnosti sklenili dogovor in rešili nastalo situacijo v prid našim gledalcem.”

Komentarji