Tilen Sokolič: “Menim, da smo zasluženo zmagali”

Velenjčani so se v soboto veselili prve zmage v Rdeči dvorani. Z odlično igro proti novomeški Krki so se s končnim rezultatom 28:24 veselili novega para točk. Kakšne so misli obeh ekip po tekmi, si lahko preberete v nadaljevanju. Poročilo o tekmi najdete na povezavi: Prva zmaga velenjskih os v domači dvorani.


IZJAVI PO TEKMI:

Tilen Sokolič, rokometaš Gorenja Velenja: “Kot pričakovano je za nami zelo zahtevna tekma. Čestitke ekipi Krke za prikazano borbeno predstavo. Menim, da smo zasluženo zmagali. Na koncu tekme smo pokazali veliko želje in borbenosti. Kljub slabim minutam se veselimo novih dveh točk in prve zmage v Rdeči dvorani.”
 
Mirko Skoko, trener Krke: “Najprej bi čestital ekipi Gorenja Velenja za zasluženo zmago. Odigrali smo dobrih 50 minut tekme, enako kot proti Celjanom, a za zmago je potrebno dobo odigrati vseh 60 minut. Zopet smo imeli težave z realizacijo. Pred obračunom sem rekel, da bo zmagala ekipa, ki bo imela bolj razpoloženega vratarja in to se je tudi zgodilo. Vse smo dali od sebe, borili smo se, ampak glave v odločilnih trenutkih niso bile na svojih mestih. Še enkrat čestitke Velenjčanom za zmago.”
 
 
 
FOTO: JAN GREGORC

 

Komentarji