Tilen Sokolič: “Želeli smo več”

Rokometaši Loke so se po presenečanju v prvem krogu, ko so premagali ekipo Velenja tokrat gostovali na  obali pri ekipi Kopra. Bonifika, ki je že marsikdaj dokazala, da je izjemno neugoden teren za vsako ekipo.


Koprčani so po začetnem porazu v Dobovi, pred domačimi gledalci želeli popraviti vtis. Neverjetno izenačena tekma, kjer so do zadnjega sodnikovega žvižga ni vedelo katera izmed ekipa ima več možnosti. Na koncu se je tekma končal z prijateljskim izidom 25:25, kar je bilo v danih okoliščinah še najbolj pošteno. Pri domačinih je z 11 zadetki blestel Tilen Sokolič, v gostujoči je bil 6-krat natančen Matija Vrbinc.

Igralec tekme: Tilen Sokolič
 
Tilen Sokolič, igralec RD Kopra: “Za nami je težka in borbena tekma. Borili smo se vseh 60 minut, na koncu nam je to prineslo vsaj točko. Sicer smo si želeli več, zato moramo stremeti naprej, k temu, da te napake zmanjšamo, tako v obrambi kot v napadu, in verjamem, da bodo rezultati boljši.”
Matija Vrbinc, igralec RD Urbanscape Loka: “Današnja tekma je bila zelo izenačena. Tekma bi se lahko obrnila v korist katerekoli ekipe, odločale so predvsem napake na obeh straneh. Srečanje je bilo prijetna za gledalca, tudi sam rezultat je pravičen.”

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Foto:  Tomaž Primožič/FPA/RD Koper
Komentarji