Tomaž Ocvirk ne dopušča drugega kot… ZMAGO!

Celjane v nedeljo čaka uvodna tekma Lige prvakov, a pred tem je danes na vrsti še 2. krog 1. lige NLB. V Zlatorog prihaja Dobova, ki je v prejšnjem krogu presenetljivo premagala Koper. Pred tekmo se je Tomaž Ocvirk malce obrnil tudi v preteklost in povedal, da o Flensburgu še ne razmišljajo.


“Naš naslednji nasprotnik je Dobova in vse naše misli so usmerjene k tej tekmi. S sodelavci in igralci si ne dovolimo preskakovanja misli. Vsakega nasprotnika se moramo lotiti na enak način,” je razložil Ocvirk, ki je potegnil vzporednice tudi s tekmo proti Izoli: V Izoli smo videli, kaj takšen pristop lahko prinese. Bilo je težko gostovanje, ki smo ga s pristopom in borbenostjo prestali brez težav. Tega si želimo na vsaki tekmi.” 

Glavni strateg aktualnih slovenski pokalnih in državnih prvakov ne dopušča nič drugega kot zgolj zmago na današnji tekmi. V tekmo z Dobovo moramo vstopiti maksimalno zbrani in odpraviti napake, ki se nam v igri še dogajajo. V prvem krogu je ekipa Dobove pokazala, da so njihovi apetiti upravičeni, imajo dobro vodeno ekipo, ki ve kaj hoče. Naš cilj je jasen, to je zmaga, in kot sem dejal, napredovanje v igri iz tekme v tekmo.”

2. KROG 1. LIGE NLB

sreda, 11. 9. 2019
18:00 RK CELJE PIV. LAŠKO – MRD DOBOVA

sobota, 14. 9. 2019
17:00 RK GORENJE VELENJE – MRK KRKA (tekma bo odigrana v Slovenj Gradcu zaradi zasedenosti Rdeče dvorane)
19:00 RD RIKO RIBNICA – RK MARIBOR BRANIK
19:00 RD KOPER – RD URBANSCAPE LOKA
19:00 RK JERUZALEM ORMOŽ – RD BUTAN PLIN IZOLA
20:30 RK SLOVENJ GRADEC 2011 – RK TRIMO TREBNJE (prenos na Šport Klub 2)

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

 

 

FOTO: Grega Katič / RK CPL

Komentarji