Tomaž Ocvirk: “Ne moremo biti zadovoljni z igro”

V Ivančni Gorici so pri ekipi SVIŠA gostovali Celjani, ki so veljali za zelo velikega favorita, a se domačini niso pustili kar tako nadigrati. Končni rezultat je bil 25:30 (12:15).


Luka Zafran, igralec SVIŠ Ivančne Gorice, je po tekmi povedal, da so šli v tekmo popolnoma sproščeno, “saj smo vedeli, da nimamo ničesar izgubiti ter da ima Celje določene težave s poškodbami. Z njimi smo uspeli držat stik vse do zadnje četrtine tekme, a so se nam nato zatresle roke in tako nismo bili natančni pri zaključnih strelih. Lahko rečem, da je Celje na koncu prišlo do zmage rutinirano.”

 Tomaž Ocvirk, trener Celja Pivovarne Laško, ni bil najbolj zadovoljen: “Osvojili smo pričakovani točki, ne moremo pa biti zadovoljni z igro. V obrambi je bilo preveč napak, v napadu pa smo bili preveč statični, kjer smo imeli težave z globoko 5-1 obrambo. Prav tako ni bilo nasprotnih napadov, kljub temu, da je imel naš vratar preko dvajset obramb. Pozna se, da v minulih dneh nismo trenirali skupaj, da nekateri niso opravili niti enega treninga z ekipo, tako da nas v naslednjih dneh čaka zelo trdo delo.”

Igralci iz Ivančne Gorice v naslednjem krogu gostujejo pri RK Maribor Branik. Tekma bo že v sredo, 7. 11. 2018, ob 18. uri. Prav tako bodo v istem terminu Celjani gostili vinarje iz Ormoža. 

Komentarji