Tomaž Ocvirk: “Zadovoljen sem z osvojenima točkama, z igro pač ne.”

Škofjeločanom je na tekmi 13.kroga državnega prvenstva zmanjkalo malo športne sreče, da bi lahko v Podnu ugnali tudi slovenske rokometne velikane, ekipo Celja Pivovarne Laško.


Tekma je bila zelo izenačena, ampak se je na koncu le pokazala izkušenost gostujoče ekipe. Škofjeločani so uspešno držali tempo celjske igre, a za morebitno presenečenje je bilo to premalo. S pokazanim je bil po tekmi zadovoljen tudi Luka Plestenjak: “Tekmo smo začeli s preveč spoštovanja do nasprotnika, kar tako dobra ekipa, kot je celjska, zna kaznovati. Nasprotniki so prednost ohranjali do sredine drugega polčasa, potem pa smo jih ujeli. Na koncu nam je zmanjkalo tudi malo sreče in Celjani domov odhajajo s polnim izkupičkom.”

Nad igro svojih varovancev pa ni bil ravno navdušen celjski trener Tomaž Ocvirk: “Zadovoljen sem z osvojenima točkama, z igro pač ne. V prvih dvajsetih minutah tekme je bil pristop pravi, delovali smo dobro, igrali smo tako, kot smo se dogovorili, to je dobro v obrambi in zanesljivo v napadu. Nato nam je padla zbranost in v zaključkih akcij smo postali nenatančni, ekipa Loke, ki je zelo neugodna, igra hitro, pa je to izkoristila. V drugem polčasu smo bili v obrambi preveč luknjičasti, v napadu pa preveč statični. Loka se je približala, zadovoljen pa sem znova s samo končnico, kjer smo odigrali tako, kot bi morali že prej.”

Foto: FB/RD Urbanscape Loka

Komentarji