Tomislav Špruk: “Mislim, da bo bila izjemno zanimiva tekma, izenačena”

V Ribnici kjer gostuje ekipa RD Koper si lahko nadejamo izjemne rokometne tekme. Obe ekipi sta v drugi del sezone vstopili zmago. Ribničani so slavili na gostovanju pri Šmartnem, Koprčani pa so bili doma boljši od Slovana. Primorci so v drugi del sezone vstopili tudi z novim trenerjem. Tekma v Ribnici se prične ob 19:00.


Uroš Miličević, rokometaš RD Riko Ribnica:
“Po osvojenih dveh točkah v Šmartnem pri Litiji nas tokrat čaka domača tekma proti kakovostni ekipi Kopra. Imajo novega trenerja Bojana Čotarja, ki slovi po tem, da želi igrati hiter rokomet. Na tekmo se bomo dobro pripravili in bomo nocoj naredili vse, da pred zvestimi navijači osvojimo novi dve točki.”

Tomislav Špruk, rokometaš RD Koper:
“Po zmagi na domači tekmi proti LL Grosistu Slovanu, nas ta konec tedna čaka gostovanje pri ekipi Rika Ribnice. Ta je zelo neugodna in zahtevna, ampak mislim, da smo pripravljeni. Mislim, da bo bila izjemno zanimiva tekma, izenačena. Pričakujem, da smo dovolj kakovostni in če odigramo po navodilih trenerja, se bomo domov vrnili s polnim izkupičkom. Pričakujemo, da bo bilo tako.”

FOTO: RD Koper

Komentarji