Teo Šulek: “Pričakujem čvrsto rokometno predstavo”

V 15. krogu Lige NLB, ekipa RD LL Grosist Slovan  v svoji dvorani na Kodeljevem gosti ekipo RK Jeruzalem Ormož. Obe ekipi se v tekmo podajta s porazom iz prejšnje tekme. Glede na rezultate letošnje sezono pred tekmo veljajo za favorite igralci Slovana, ki so v letošnji sezoni osvojili tri točke več. Ormožani, ki v letošnji sezoni niso na ravni prejšnjih pa so kot opozarjajo vse ekipe lige vedno neugoden nasprotnik in zagotovo tokrat ne bo nič drugače.


Aleksa Tufegdžić, rokometaš RD LL Grosist Slovan:
“Na gostovanje prihaja ekipa Jeruzalema Ormoža. Dobro vemo, da so zelo neugodni. V prvem delu nam je uspelo, da smo se iz Ormoža vrnili z dvema točkama. Na tem obračunu ne pričakujemo nič manj kot zmago. Vsaka žoga bo pomembna, od sebe bomo morali dati vse, da točki ostaneta na Kodeljevem. V ekipi imamo nekaj težav s poškodbami. Upam, da to ne bo vplivalo na našo igro ter da bomo na koncu dosegli cilj.”

Teo Šulek, rokometaš RK Jeruzalem Ormož:
“Na tekmi proti LL Grosistu Slovanu želimo popraviti slab vtis s tekme v Škofji Loki. So ena redkih ekip, ki nas je na Hardeku popolnoma nadigrala. V Kopru so nastopili v okrnjeni zasedbi, proti nam bodo močnejši. Pričakujem čvrsto rokometno predstavo, na kateri bo padlo pod 55 zadetkov. Oboji lovimo prvo zmago v tem koledarskem letu in želja po zmagi bo na visoki ravni.”

FOTO: Blagovic N. / RK Jeruzalem Ormož

Komentarji