Toskić: “V Celju se vedno pričakuje največ”

Prvi med prvoligaškimi klubi v Sloveniji so s pripravami začeli člani RK Celje Pivovarna Laško. Celjani so s pripravami na novo sezono 2021/2022 pričeli prejšnji ponedeljek za njimi pa je tako že dober teden priprav.


Tako kot minula leta bo celjska ekipa tudi v prihajajoči sezoni temeljila na mladih igralcih. Celjani bodo v pripravljalnem obdobju odigrali 7 prijateljskih tekem.

“Verjamem, da smo vsi skupaj veseli, da začenjamo novo sezono. Veliko je novega, imamo visoke ambicije in pripravljeni smo na delo. Najprej bo fokus usmerjen v kvalifikacije za Evropsko ligo, nas pa seveda čaka veliko dela. Ekipa je mlada, pričakovanja so velika in le z delom bomo to, kar si želimo, tudi dosegli. Najprej se moramo dobro spoznati, že takoj bomo začeli tudi z rokometom, taktične zamisli, nekatere spremembe, kjer pa ne bomo delali revolucije, zato verjamem, da bomo to hitro osvojili. Določili bomo sistem ter pravila po katerih bo delovala ta ekipa, ta pa nam bodo prinesla dobre rezultate. V Celju se vedno pričakuje največ, naša prioriteta pa bo gotovo vrnitev naslova državnih prvakov, to je prvi in osnovni cilj. So pa tako v domačem prvenstvu, kot tudi Evropi nasprotniki zelo močni, pripravljeni in na nas je, da se dobro pripravimo, potem pa gremo tekmo po tekmo, vse je namreč odvisno le od nas,” je ob prvem snidenju s svojimi igralci dejal novopečeni trener Celja Alem Toskić.

FOTO: RK Celje Pivovarna Laško

Komentarji