Trebanjci do tesne zmage nad Slovanom

V 13. krogu 1.A Lige NLB za moške sta se pomerila RK Trimo Trebnje in RD LL Grosist Slovan. Spremljali smo tudi zanimiv trenerski dvoboj Borisa Denića in Uroša Zormana, ki se zelo dobro poznata. Spremljali smo tekmo z visokim številom zadetkov, na koncu pa so z rezultatom 39-36 slavili Trebanjci.


Tekmo so bolje odprli gostje iz Ljubljane, ki so po zadetku Alekse Tufegdžića povedli z rezultatom 3-1. Spremljali smo izenačen prvi del tekme vse do 13. minute, ko so Trebanjci naredili serijo 3 zadetkov in povedli  z rezultatom 11-8. Gostje iz Ljubljane se niso zmedli in že v 23. minuti so rezultat ponovno izenačili. Rezultat polčasa je bil 21-20 v korist domače ekipe.

V drugem delu smo spremljali igro gol za gol, domačini pa so vseskozi držali prednost. To se je spremenilo v 49. minuti, ko je še eno uspešno sedemmetrovko realiziral Aleksa Tufegdžić in Slovan popeljal v vodstvo z 31-30. Trebanjci so v zaključku tekme unovčili svoje izkušnje in tekmo dobili z rezultatom 39-36.

Za domače sta po 6krat zadela Filip Glavaš in Vid Miklavec, za Slovan je 8 zadetkov dosegel Aleksa Tufegdžić, po 6 pa sta jih dodala Robert Sankovič in Stefan Ranisavljević.

FOTO: RK Trimo Trebnje

 

Komentarji