Trebanjci podpisali z mladim upom iz Slovenj Gradca

Trebanjci bodo v naslednjo sezono štartali odločno. V RK Trimo Trebnje prihaja Matija Pandev, mladi up slovenjgraškega rokometa, ki se najbolje znajde na levem krilu.


“Pandev sicer prihaja iz Slovenj Gradca na študij v Ljubljano. Njegova prioriteta bo sicer mladinska ekipa, ki se bo tudi tokrat borila za najvišja mesta v državi, prav tako pa bo priključen trenažnemu procesu članskega moštva. Pandev je v minuli sezoni odigral pomembno vlogo v mladinski ekipi Slovenj Gradca. Na petnajstih tekmah je prispeval 72 zadetkov, zato ga letos čaka nov izziv na Dolenjskem,” so zapisali na klubski spletni strani.

Matija Pandev, novi član RK Trimo Trebnje:
»Ob koncu srednje šole sem se vpisal ne fakulteto za strojništvo v Ljubljani in se zavedal, da sodelovanje s Slovenj Gradcem ne bo več možno. Začel sem iskati klub neposredni bližini študija in stvari so se zelo poklopile. Poklicali so me iz Trima in mi ponudili možno igranja v Trebnjem. Ponudbe sem z veseljem sprejel, obenem se zahvaljujem Slovenj Gradcu za vso pridobljeno znanje in izkušnje.«

OSNOVNI PODATKI:
IME IN PRIIMEK:
 Matija Pandev
VIŠINA/TEŽA: 186 cm / 80 kg
DRŽAVLJANSTVO: Slovenija
DATUM ROJSTVA: 26. 7. 2001
DOSEDANJI KLUBI:
 RD Fužinar, RK Slovenj Gradec

FOTO: DOMINIK PEKEČ / RK TRIMO TREBNJE

Komentarji