Trebanjci sezono zaključili z zmago v Škofji Loki

Urbanscape Loka je v zadnjem krogu na domačem parketu gostila ekipo Trimo Trebnje. Favorizirani gostje so tekmo brez večjih naporov kontrolirali vse do zadnjih minut, ko so se domačini približali, a gostje so slavili z rezultatom 30-27. Trebanjci so sezono zaključili na drugem mestu, Loka pa na petem. 


Trebanjci so tekmo bolje začeli in v 6. minuti povedli z rezultatom 3-1. Domačini se niso dali in vse do 13. minute so zaostajali le za zadetek. Nato so se odlepili gostje, ki so v 23. minuti povedli že s sedmimi zadetki prednosti. Prav s takšno prednostjo so Trebanjci dobili tudi prvi polčas. Rezultat na semaforju je kazal 15-8 v korist gostujoče ekipe.

V drugem delu so Trebanjci zadrževali priigrano prednost iz prvega dela. Njihova prednost se je gibala med 6 in 7 zadetki. V 47. minuti je rdeči karton na strani Trebanjcev prejel Milan Lazarevski. Domačini so se do konca tekme nekoliko približali. V 55. minuti je Darko Cingesar znižal na 27-23. Končni rezultat tekme je bil 30-27 v korist gostov.

FOTO: RK Urbanscape Loka

Komentarji