Trese se gora: Kiel zaskrbljen za prihodnost Sagosena

Na našem portalu smo pred tednom dni že poročali o morebitnem odhodu norveškega rokometnega superzvezdnika Sandra Sagosena iz THW Kiela. V javnosti so se začele pojavljati govorice, da Sagosen utegne zapustiti nemškega prvaka THW Kiel in se vrniti v domači klub Kolstad Håndball.


Nemški prvak THW Kiel je močno zaskrbljen za prihodnost enega najboljših igralcev v kadru, Sandra Sagosena, ki se je klubu pridružil šele pred enim letom. 26-letnik ima po poročanju handball.leaks opcijo za vrnitev v domači klub Kolstad Handball, ki ima velike ambicije.

“Z vsakim dnevom, ko ne sprejme naše ponudbe, se verjetnost o podaljšanju zmanšuje. Je mlad igralec, ki pa se mora sam odločiti kaj je najboljše za njegovo prihodnost, kje je v dobrih rokah in kam želi iti,” je v intervjuju za Sky dejal generalni direktor THW Kiela Viktor Szilagy.

Sander Sagosen se je pred letom dni iz PSG-ja pridružil nemškemu velikanu THW Kiel kot ena največjih okrepitev. Norveški reprezentant ima sicer še vedno veljavno pogodbo s Kielom do leta 2023, Nemci pa bi radi pogodbo podaljšali: “Iz naše strani je vse jasno. Imamo pripravljeno ponudbo že kar nekaj časa. Z njim smo se o tem pogovarjali že nekaj časa nazaj, saj je bilo sodelovanje načrtovano dolgoročno. Zelo bi si želeli, da bi z nami nadaljeval in to tudi on ve,” je še dodal Szilagy.

Komentarji