Trimo na generalki pred Evropo boljši od Ribnice

Slovenski rokometni prvoligaši so že v sklepnem delu priprav pred novo sezono. Na sporedu so še zadnjem pripravljalne tekme ter turnirji. Svojo zadnjo pripravljalno tekmo je sinoči proti RD Riko Ribnica odigrala ekipa RK Trimo Trebnje. Trebanjce v naslednjem tednu namreč čaka že prva evropska preizkušnja z Danskim Holstebrojom.


V Športni dvorani OŠ Ribnica sta pripravljalno tekmo odigrala RD Riko Ribnica in RK Trimo Trebnje. V prvem polčasu so bili boljši nasprotnik igralci Ribnice. Te so prvi polčas dobili z rezultatom 15:12. V drugem polčasu so Ribničani nato popustili, kar so izkoristili rokometaši Trima in do konca tekme pripravili preobrat ter slavili z rezultatom 31:34.

Za Trebanjce je bila to zadnja pripravljalne tekma, saj jih že v petek čaka obračun prva evropska tekma. V 1. krogu kvalifikacij za pokal EHF jih namreč čaka obračuna z dansko ekipo TTH Holstebro.

Pred Ribničani pa je še nekaj pripravljalnih tekem. Najprej bodo odigrali že tradicionalni Šilčev memorial na katerem sodelujejo ekipe v katerih je kot igralec ali trener, pečat pustil Jože Šilc.

FOTO: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Komentarji