Trimo predstavil prvo okrepitev za naslednjo sezono

Vodstvo Trima iz Trebnjega je razkrilo prvo okrepitev za naslednjo sezono. Med trebanjske leve se iz Dobove seli Ignjat Nešić. 20-letni desnokrilni igralec je na letošnjih 25 tekmah dosegel 145 zadetkov.


Mladenič je nase opozarjal že v mlajših selekcijah, leta 2018 pa prvič zaigral za člansko ekipo beograjskega rokometnega velikana RK Partizan. V sezoni 2019/20 je izkušnje nabiral pri Vojvodini iz Novega Sada in Crvenki, po vrnitvi v Partizan pa se je leta 2021 prvič podal na tuje, natančneje k nam v Slovenijo in zastopal barve RK Maribor Branik. Po enem letu nastopanja v štajerski prestolnici je sledil prestop v RD Dobova, kateremu je v letošnji sezoni pomagal zagotoviti obstanek v Ligi NLB. Njegov potencial so opazili tudi vodilni možje RK Trima Trebnje in z njim podpisali triletno pogodbo, ki se izteče poleti leta 2026.

Ignjat Nešić, novi igralec RK Trimo Trebnje: “Ob podpisu pogodbe se počutim zelo dobro. Zadovoljen sem, da bom naslednjo sezono zastopal barve trebanjskega rokometnega kluba, želja oz. cilj pa sta, da skupaj s fanti v naslednji sezoni napademo naslov državnih prvakov in si zagotovimo nastope v evropskih tekmovanjih. Veliko mi pomeni, da bom v naslednji sezoni nosil dres levjesrčne ekipe, se učil od svojih novih soigralcev in s tem poskušal postati čim boljši igralec. Veselim se nove sezone!” 

 

FOTO: RK Trimo Trebnje

Komentarji