Uradno slovo Mačkovška in Gajića od Veszprema

Že pred koncem sezone je bilo znano, da se bosta slovenska rokometaša Borut Mačkovšek in Dragan Gajić poslovila od Veszprema. Pred kratkim pa so se na twitter profilu tudi obema zahvalila za vse kar sta doprinesla klubu.


Mačkovšek bo okrepil ekipo Pick Szegeda in bo tako še povečal število slovenskih reprezentantov, ki nosijo dres madžarskega podprvaka. Za Pick Szeged namreč igrajo Dean Bombač, Matej Gaber, Mario Šoštarič in Nik Henigman.

Gajić bo kariero nadaljeval pri novem francoskem prvoligašu ekipi Limoges. Dragan Gajić se tako po štirih letih vrača v Francijo, saj je med leti 2011 in 2016 branil barve Montpelliera.

Veszprem poleg Mačkovška in Gajića zapuščata še Mirsad Terzić, ki je v svoji karieri igral tudi v Sloveniji in sicer je nosil dres Celja Pivovarne Laško, in pa Poljak Pawel Paczkowski so zapisali pri STA.

Terzić bo svojo kariero nadaljeval na poljskem pri Wisli iz Plocka, Paczkowski pa bo okrepil beloruski Meškov Brest. Tam bo moči združil z Jako Malusom, Simonom Razgorjem in Stašem Skubetom, ki se bo ekipi pridružil poleti.

Foto: Nebojša Tejić

Komentarji