Urbanescape Loka od naslednje sezone z novim trenerjem

RD Urbanscape Loka se v letošnji sezoni lige NLB bori za mesta v sredini lestvice. Po zanesljivih virih našega portala ROKOMET.net pa bo v naslednji sezoni prišlo do menjave na trenerskem stolčku gorenjskega prvoligaša. Mesto trenerja RD Urbanescape Loke zapušča Robert Beguš.


Po neuradnih informacijah se Robert Beguš po štirih letih delovanja v Loki poslavlja od gorenjskega kluba. Beguš je bil pred prestopom v Loko trener Ribnice, takrat pa je trenersko vlogo zamenjal s Sinišo Markoto, ki je prevzel ekipo Ribnice. V naslednji sezoni bomo tako na klopi RD Urbanscape Loke videli novo ime.

Jure Šterbucl po delovanju v RK Dol TKI Hrastnik prevzema trenersko palico v Urbanscape Loki

Mesto glavnega trenerja članske ekipe bo prevzel Jure Šterbucl, zdajšnji trener slovenskega prvobeligaša RK Dol TKI Hrastnik. Šterbucl je bil v preteklosti del britanske in korejske rokometne reprezentance, v Slovenijo pa se je vrnil prejšnje leto, ko je prevzel vodstvo Dola pri Hrastniku. Urbanescape Loka bo tako v svoje vrste dobila izkušenega stratega, ki je svoje rokometno znanje nabiral skozi leta v tujini.

Uradnega potrdila o prestopu sicer še ni, a po naših informacijah naj bi bilo vse pripravljeno za prihod Jureta Šterbucla.

FOTO: RD Urbanscape Loka

Komentarji