Prestop Zormana padel v vodo: Meškov predstavil novega trenerja

Pred nekaj tedni smo na našem portalu pisali o morebitnem prestopu Uroša Zormana k beloruskemu velikanu Meškov Brestu. Kot kaže pa je velik prestop Zormana padel v vodo. Meškov Brest bo namreč od naslednje sezone vodil španski trener Daniel Gordo.


Po odpovedi zdajšnjega trenerja Bresta Raula Alonsa, ki se ob koncu letošnje sezone poslavlja od beloruskega prvaka, bo klub prevzel Daniel Gordo. Španec velja za izkušenega trenerja, ki je v preteklosti že vodil španski Ademar Leon, Navo, Torshavn s ferskih otokov in člansko reprezentanco Brazilije.

Daniel Gordo (desno) je podpisal pogodbo pri beloruskemu Meškov Brestu.

39-letni trener je bil angažiran tudi v portugalski zvezi in prav iz te države prihaja njegov pomočnik v Brestu, mladi Nuno Farelo (30). Trener vratarjev v Meškov Brestu ostaja legendarni Slovenec Rolando Pušnik.

“Ponosen sem, da sem postal del projekta, kot je Meshkov Brest. Ekipa spada med osem najboljših v Evropi, klub se je v prejšnjih letih hitro razvijal. Zame je to velika čast in izziv. Pomembno bo, da ohranimo tiso, kar imamo ter naredimo še en korak naprej,” je ob podpisu pogodbe dejal novopečeni trener Meškov Bresta Daniel Gordo.

Komentarji