Velenjčanke pričele s kadrovanjem za naslednjo sezono

ŽRK Velenje, ki se v 1. ženski rokometni ligi bori za razvrstitev od 5. do 8. mesta je pričel s kadrovanjem za naslednjo sezono. V klubu so v zadnjem tednu sporočili novico o podaljšanju pogodb s štirimi igralkami članske ekipe.


Kot prvo igralko za naslednjo sezono so v Velenju predstavili kapetanko ekipe Ljiljano Simić, ki v velenjskem klubu ostaja še naslednjo sezono.

Ljiljana Simić, rokometašica Velenja
“Vesela sem, da bom tudi v naslednji sezoni igrala za svoj domači klub. Verjamem, da bomo v naslednji sezoni nadgradile letošnjo igro in se veselile uspehov.”

 

Naslednja igralka, ki ostaja v klubu, je Nastja Ferenc. Ferencova je v letošnji sezoni državnega prvenstva tudi najboljša strelka Velenja, na 20 tekmah je zadela 128-krat. Nepogrešljiva igralka tako v Velenju ostaja še naslednjo sezono.

Nastja Ferenc, rokometašica Velenja
“Veseli me, da ostajam v klubu, kjer se počutim dobro. Z veseljem bom še naprej branila barve Velenja in verjamem, da bomo prihodnjo sezono dobro pripravljene in zmožne posegati še po višjih mestih.”

V klubu ostaja tudi mlada Aleksandra Žekić, ki je s klubom prav tako podaljšala pogodbo. Pomemben člen velenjske ekipe tako v klubu ostaja tudi v naslednji sezoni.

Aleksandra Žekić, rokometašica Velenja
˝Veselim se, da bom tudi v naslednji sezoni pripomogla ekipi v domačem klubu pri premagovanju ovir in izzivov. Verjamem, da se bomo dobro pripravile na novo sezono in dosegle čim boljše rezultate.”

Pogodbo z ŽRK Velenje je podaljšala tudi domača vratarka Aida Hadžić, ki v klubu ostaja še eno leto.

Aida Hadžić, rokometašica Velenja
“Najlepše je ostati v domačem klubu in igrati na domačem igrišču. Z dobro pripravljenostjo in veliko truda lahko v naslednjem letu premagamo vse ovire. Vesela sem, da bom tudi v naslednji sezoni igrala s srcem za Velenje.”

 

FOTO: ŽRK Velenje Facebook

Komentarji